How I 3D Printed My Identical Twin3D-printen heeft zijn hoogtepunt bereikt! Het exacte aantal uren om alle stukken af ​​te drukken was 185 uur en een hele week schilderen! Het resultaat is een nog mooiere versie van mezelf. Een full body 3D-scan maakte het mogelijk om mijn hele lichaam in 5 grote stukken te printen. Het werd vervolgens geassembleerd en opgeruimd voor een kunstenaar om een ​​realistisch uiterlijk te schilderen.

_________________________________________________________________
Veel dank aan MSI voor het ondersteunen van het kanaal. In deze video zag je me de gloednieuwe MSI Prestige 15 gebruiken. Ze stuurden me het notebook, omdat het hun eerste in hun creator-serie laptops was en wilden dat ik het een draai gaf.

De Prestige 15 was zeer draagbaar en krachtig, terwijl hij heel lang mee kon gaan, wat verrassend was. MSI legde uit dat dit mogelijk is vanwege de gloednieuwe 10e generatie Intel CPU, NVIDIA 16-serie componenten en kan tot 16 uur batterijduur hebben, terwijl het nog steeds productief is.

U kunt meer lezen over de Prestige 15 op de website van MSI:
http://bit.ly/2ngaEb6

De laptop staat nu open voor pre-orders, zorg ervoor dat u deze bekijkt
_________________________________________________________________

Volg Ronja hier: https://www.instagram.com/ronjakruus/

Muziek:
Klondike – YouTube-bibliotheek
Scheming Weasel – Kevin MacLeod
Where The Trap Is – YouTube-bibliotheek
I Saw A Ghost Last Night – Leonell Cassio
Marktplaats – WorldAction.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: