Dial Soap Bar Dispenser per scrope


Dit is een aanpasbare dispenser voor zeep van Dove-repen. Het meegeleverde ontwerp is voor 8 bar opslag die de grootste is die in een Ender 3 wordt afgedrukt. Dozen worden van boven geladen en van onderen getrokken met een indicatievenster dat aangeeft hoeveel dozen zijn opgeslagen.

Je kunt eigenlijk 9 dozen opslaan omdat de Z-afmetingen vrij gul zijn en het optelt.

De tolerantie is een buffer rond de doos voor zowel X als Y omdat er een kleine variatie is in de grootte van de stukjes zeep die ik heb gemeten en ik wilde ook niet dat er stukjes in de dispenser zaten. Je kunt waarschijnlijk de tolerantie in X op nul zetten en nog steeds goed zijn, maar de Y is redelijk goed. Idealiter zou ik het opnieuw ontwerpen met afzonderlijke X- en Y-toleranties. Mijn aanbeveling is om de tolerantie met rust te laten en in plaats daarvan de breedte van de balk aan te passen.

De geüploade .stl is gemaakt met de volgende parameters:
soap_width = 65.12; // 148 (lijnen) 0.44 (lijnbreedte)
soap_length = 92.84; // 211 (lijnen)
0.44 (lijnbreedte)
soap_height = 28; // 140 (lijnen) * 0.2 (lijnbreedte)

number_of_soaps = 8;

wall_thickness = 2.64; // 6 (lijnen) * 0.44 (lijnbreedte)

// Afstand rond zeepkist. Verhogen indien te strak. Verlagen indien te los.
tolerantie = 2,1;

Als je zeep wilt bewaren die in een doos zit in plaats van een dunne verpakking, probeer dan mijn andere ding:
https://www.thingiverse.com/thing:4058303

Printer merk:

Printer:

vlotten:

ondersteunt:

Resolutie:

infill:

filament:

SainSmart PLA

Zwart

Opmerkingen:

Afdrukken met interne steunen voor de onderste uitsparing en de bovenkant van het indicatievenster. Het vrijgavegedeelte van de balk is erg breed en je zult afhangen als je daar geen steunen gebruikt. Het indicatievenster is niet zo belangrijk.

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: