Polar Bear with Seal (automaat) van amaochan


Een hongerige ijsbeer bereikt de vis niet die in de mond van de ondeugende zeehond wordt gehouden. Elke keer dat de ijsbeer de vis probeert te vangen, zinkt de zeehond terug in het water en plaagt hij de arme, hongerige ijsbeer.

In feite zijn ijsberen inderdaad altijd uitgehongerd vanwege de verslechterende toestand van de planeet als gevolg van de opwarming van de aarde, en het Noordpoolgebied is warmer dan normaal. Bovendien heeft het smelten van het ijs het woongebied van de ijsberen gekrompen en het moeilijk voor hen gemaakt om te jagen. Er zijn veel tekenen die ons vertellen dat ijsberen en de ijskappen langzaam verdwijnen.

Het ontwerp, Polar Bear with Seal, was een papieren DIY voor het tijdschrift Young Scientist. Ik vond het concept erg leuk, dus heb ik het opnieuw ontworpen in STL-bestanden. Ik hoop dat dit kunstwerk een gevoel van schoonheid kan overbrengen, zowel in beweging als in stilte. Terwijl ik dit aan het ontwerpen was, heb ik veel moeite gedaan om de subtiele veranderingen in de bewegingen van ijsberen te observeren. Om dit ontwerp via 3D-printen te laten werken, heb ik de hoek van elke component aangepast. Zeer weinig onderdelen vereisen ondersteunend materiaal.

Uiteindelijk kostte dit kunstwerk me de langste tijd om te ontwerpen, en het is de meest complexe die ik ooit heb gedeeld. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

https://youtu.be/2ga2XGnS2OA
https://youtu.be/UWyBoHDMF1g

Met dank aan SpiderMaker voor het sponsoren van de creatie van dit werk.

https://www.amazon.com/SPIDER-MAKER-Matte-Printer-Filament/dp/B07HX9DY9F

Gebruikt materiaal SpiderMaker PLA
Mat papier Wit / mat ijzerblauw / mat staalblauw / mat orchidee paars / mat pauwgroen / mat steenkool zwart

Suggesties afdrukken
1. laag hoogte 0.2mm
2. Verlaag de stroom tot 90% of 95%.
3.Voeg olie toe op beweegbare delen

https://amaochan.work/
https://www.facebook.com/paperworkers/

北極熊 與 海豹

調皮 小 海豹 從 浮冰 的 縫隙 中 探出 頭來, 用嘴 中 叼 的 魚 逗弄 著 北極熊; 當 飢餓 的 北極熊 揮掌 搶 魚 時, 海豹 總是 快 一步 的 把頭 縮回 海面 下, 看樣子 吃 不到 魚 的 北極熊 要 餓 肚子 了.
事實上, 北極熊 真的 是 處於 挨餓 狀態 中! 全球暖化, 北極 氣溫 不斷 上升, 造成 北極 的 海洋 冰層 融化, 使得 北極熊 的 活動 範圍 縮小, 食物 變 少, 獵食 變得 困難, 許多 跡 像顯示 北極熊 正 和 北極 海冰 同時 消失 中!

“北極熊 與 海豹” 這個 作品, 原本 是 我 為 “科學 少年” 雜誌 所 設計 紙製 DIY 作品;. 我 很 喜歡 這個 有趣 的 構想, 所以 把 它 重新 設計 為 stl 的 版本 我 希望 這個 作品 在 動 與 靜都能 呈現 美感, 所以 在 設計 時, 特別 注意 北極熊 在 姿態 上 的 微妙 變化 為了 配合 3d 列印 工具 的 特性, 調整 了 每個 零件 的 角度;. 只有 很 少數 的 零件, 在 列印 時 需要 設定支撐. “北極熊 與 海豹” 是 我 目前 分享 的 作品 中, 耗費 時間 最多, 設計 難度 最高, 但 最後 的 設計 成果, 我 很 滿意!

感謝 SpiderMaker 織造 者 贊助 本 作品 之 創作

使用 材料 SpiderMaker PLA
消 光 白色, 消 光 鐵 灰 藍色, 消 光 鋼 青色, 消 光 蘭 紫色, 消 光暗 綠色, 消 光 黑

製作 建議
1. 層高 0.2mm
2. 流量 降到 90-95
3. 組裝 完成 後 在 移動 零件 加 些 潤滑油.

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: