Channel Trailer – RCLifeOnHallo en welkom op mijn YouTube-kanaal, RCLifeOn! Mijn naam is Simon Sörensen en ik ben de maker van RcLifeOn. Ik ben 19 jaar oud en woon in een stad genaamd Trollhättan, gelegen in het zuidwestelijke deel van Zweden. Ik werk al 4 jaar in de RC-hobby en heb dit YouTube-kanaal gemaakt om mensen met dezelfde interesse te entertainen, te informeren en te ontmoeten.

Deze kanaaltrailer bevat clips van mijn vorige video’s die ik heb gemaakt. Ik hoop dat je het leuk vindt en vergeet niet je te abonneren!

Eurofighter
Bixler luchtfoto beelden
Stabiele multirotor-opnamen
Ansley Peace Drone
B-2 Bomber in Denemarken
Rocket Launcher Bixler
RC Noob eerste keer
Eurofighter met landingsgestel
Bixler met praalwagens
F-18 vlucht
Pyloon Racer
X525 Quadcopter
Flipping Quadcopter
Quadcopter Baloons laten vallen
F-22 Jet

Muziek: Solar Flares

Gebruikte camera (‘s):
GoPro Hero 2
Sony Alpha a55

Programma’s voor videobewerking:
LightWorks

Geluidseffecten:
Ik krijg al mijn geluidseffecten van: http://www.freesfx.co.uk/.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: