Collapsing Pirate Sword (Print in Place) door 3DPRINTINGWORLD


Dit is een instortend zwaard dat is ontworpen om als één onderdeel te worden afgedrukt. Het is slechts 142 mm hoog wanneer het wordt afgedrukt, maar breidt zich uit tot meer dan 860 mm in totale lengte! Het maakt ook een heel cool geluid, omdat het uitzet als gevolg van de wrijvingslijnen die de mensen echt overrompelen.

Het zwaard is ontworpen om te worden bedrukt met een mondstuk van 4 mm, zodat het mes twee schalen dik is. Ik had rare problemen met blobs en zits bij het intrekken die ik normaal niet heb totdat ik “wipe” en “coast” heb ingeschakeld. Ik denk dat dit het gevolg is van de dunne wanden met een kleine hoeveelheid ruimte tussen de messegmenten. Elke printer is anders, maar ik had veel geluk met .15mm coast en 3mm wipe, op mijn MK3.

Dit is het tweede instortende zwaard, je kunt de eerste versie vinden hier. Deze versie is een beetje lastiger dan de eerste omdat de bewaker op het heft problemen kan veroorzaken. Het wordt een beetje dun aan de bovenkant, dus zorg ervoor dat je z-hop hebt ingeschakeld voor het geval het krult.

Ik heb een blanco sjabloon van het zwaard in een “STL” en een “STP” -bestand opgenomen, zodat je je eigen ontwerpen kunt maken! Plaats een remix zodat ik er ook een kan maken! 🙂

1-5-18 ~ Als het iemand helpt, heb ik een bestand met de naam “testafdruk” toegevoegd. Als dit werkt, zou u geen probleem moeten hebben. Als het samenvloeit, zou ik willen voorstellen om uw kosten aan te passen en de instellingen te wissen.

Ik heb ook een uitgebreide versie toegevoegd. Het is dezelfde lengte, het mes komt verder naar buiten. Ik dacht dat sommige zwaarden van mensen niet zo ver reikten als de mijne. Als je deze een keer wilt proberen, ga je gang en laat me de resultaten weten.

Aanvullende versies:
Slagzwaard
Katana
Dolk
Lichtzwaard (Print in Place)
Lichtzwaard (verwijderbaar mes)
Sith Lightsaber (verwijderbaar mes)
Jian (afdrukken op zijn plaats)

Amazone

Youtube kanaal

Bekijk mijn YouTube-kanaal!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: