Anycubic Photon DLP Review – SUPERIOR 3D Printing Quality!Super enthousiast om mijn gedachten over de Anycubic Photon DLP 3D-printer te delen. DLP of “Digital Light Processing” is een technologie die niets lijkt op “Fused Filament Fabrication” of FDM. Elke afzonderlijke 3D-printer waarmee ik eerder heb gewerkt, is op FDM gebaseerd, bijvoorbeeld de Creality CR-10 of de TEVO Tornado. Maar Anycubic heeft een DLP 3D-printer uitgebracht waarmee u met veel meer details kunt afdrukken!

Simon Sörensen (RCLifeOn) Patreon-pagina: https://www.patreon.com/rclifeon

Anycubic Photon 3D-printer: https://goo.gl/4EYzZA

Gearbest viert momenteel hun 4e verjaardag, waar je misschien een aantal goede deals vindt voor 3D-printers: https://goo.gl/HpfnbN

Het elektrische skateboard is hier te vinden: https://goo.gl/sTSN1e

De Photon is momenteel genoteerd op $ 500-600, wat aanzienlijk goedkoper is dan SLA-printers, met de meest betaalbare SLA die momenteel wordt vermeld op meer dan $ 1200. Hoewel DLP misschien niet zo goede kwaliteit heeft als op SLA gebaseerde printers, is het nog steeds veel beter dan FDM-printers. Gezien de veel lagere prijs van DLP’s, is het een geweldige machine die indruk op mij heeft gemaakt!

Het bouwvolume is 120x68x150 mm, dat ons beperkt om cirkelvormige objecten met een maximale diameter van 68 mm te maken, dat is niet geweldig. Dankzij de 150 mm Z-ashoogte kunt u echter behoorlijk hoge modellen printen, gezien de technologie.

Muziek:
Dj Quads – alles
Engelwood (feat. Dyalla)
Dj Quads – Little dream.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: