Flexi-Dragon door Benchy4Life – Thingiverse


Ik vond de stijl van de draak hier heel leuk https://www.thingiverse.com/thing:570345 door muzz64 en dacht dat ik mijn hand zou proberen om het flexi te maken met beide vleugels vast met alleen druk. De vleugels bevestigd voor mij geweldig en zijn erg moeilijk om terug te halen. Ik weet zeker dat de resultaten zullen variëren, afhankelijk van hoe goed de printers zijn ingesteld (ik heb wat olifantenpootjes op mijn afdrukken die de pasvorm kunnen helpen). Probeer een vleugel en als deze te los is, drukt u af op 101%.

Update: Rev B
Veranderingen

  • Verbeterde de clips om de vleugels te bevestigen, ze zullen een beetje moeilijker zijn om erin te komen, maar zouden heel moeilijk moeten zijn om eruit te halen. (RevB niet compatibel met de eerste Dragon) Ik heb de vleugels niet kunnen verwijderen zonder iets te breken.
  • Verbeterde de boog van de nek, zijn hoofd zou niet zoveel naar beneden moeten wijzen. Dit kan van printer tot printer verschillen.
  • Vergroot de grootte van de scharnieren op de vleugels. Dit zou ze robuuster moeten maken.

Printer merk:

Printer:

vlotten:

ondersteunt:

Resolutie:

infill:

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: