Greek Meander Lamp van Hultis


Lamp met oude Griekse meanderpatronen. Enigszins gemakkelijke afdruk omdat het plat is bedrukt en schaalbaar is voor kleinere bedden.

  1. Afdrukken. Deel 1 en deel 2 moeten stevig en met 2 wanden worden bedrukt. Meer details hierover hieronder. Als je eerste laag goed is, zal al het andere soepel varen, dus misschien wil je het op een hogere temperatuur afdrukken en misschien een beetje langzamer.
  2. Lijm op. Buig deel 1 en deel 2 en lijm alles aan elkaar. Als sommige delen moeilijk te buigen zijn, kunt u de bochten lichtjes inkerven met de achterkant van een mes.
  3. Steek het aan. Plaats een IKEA LEDBERG (idealiter met de lens verwijderd) in het midden van de bodem. Andere lampen met een kleine zichtbare LED werken ook.

Voor meer informatie raad ik aan om uit te checken dit merk die veel tips heeft over afdrukken en assembleren.

Zorg er bij het snijden voor dat het deel van de onderste laag dat wordt gebogen diagonaal of loodrecht verloopt zoals op de afbeelding. Mogelijk moet u experimenteren met wandtelling en lijndikte. Ik gebruikte 2 wanden van 0,5 mm breed voor de volledige versie.

Dit model kan worden geschaald om op een bed van ~ 200 mm te passen. Schaal gewoon normaal en zorg ervoor dat u nog steeds een goede onderste laag krijgt. Mogelijk moet u de laagbreedte iets verlagen om de juiste buiging te krijgen, zoals hierboven beschreven. Er is ook een remix met een versneden versie die op ware grootte op een kleiner bed kan worden afgedrukt.

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: