Valentijnsdag bloeiende bloem geschenkdoos door FragrantAbyss


Update: op basis van suggesties van andere fabrikanten heb ik een 3e versie toegevoegd met trimtabs op de basis en boven het versnellingsmechanisme om de pedalen tijdens het afdrukken te stabiliseren. Als u het niet erg vindt om na het afdrukken een beetje bij te snijden, probeer dan de “Trim Tab” -versie. Hopelijk wordt dit een veel eenvoudiger afdruk.

Update: een 2e versie toegevoegd met een dikkere tapse ondersteuning voor het hart. Sommige mensen hebben problemen gehad met het falen van de hartstengel tijdens de afdruk. Als je dit probleem tegenkomt, of het niet erg vindt om ondersteuning voor de heaver te geven, probeer dan de “Thick Heart Support” versie.

Re-mix van mijn originele bloeiende bloemspeelgoed met een hartcentrum voor Valentijnsdag.

https://youtu.be/GoKa3Kegb-w

Origineel ontwerp:
https://www.thingiverse.com/thing:3400477

Printer merk:

Printer:

vlotten:

ondersteunt:

Resolutie:

infill:

filament:

GizmoDorks PLA

Rood

Opmerkingen:

Gratis basis van kraag

Gebruik een platte schroevendraaier om de basis van de roterende kraag te bevrijden. Werk voorzichtig rond de volledige omtrek om de kraag van de basis te tillen. Nadat u de kraag hebt losgemaakt, maakt u de draden los door de kraag heen en weer te draaien terwijl u de basis vasthoudt. Na het werken door enkele complete cycli te hebben gewerkt, opent en sluit u de doos met losdraaien en vrij draaien.

Trim Tab-versie

Als u de versie van het trimtabblad afdrukt, moet u alle tabs aan de boven- en onderkant knippen om de pedalen vrij te maken voordat u de kraag erboven vrijmaakt.

Trim tabs onderaan

Trim tabs bovenaan

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: