Porcupick door muzz64 – Thingiverse


Introductie van de ‘Prorcupick’ … of is het een Pickupine?

Dit is een relatief kleine afdruk van een leuk klein model dat zeker een geweldig 3D-praatpunt zal zijn zodra je ongeveer 150 tandenstokers hebt toegevoegd om hem een ​​zeer stekelige kleine critter te maken. Naast het feit dat ze een geweldig klein model zijn, hebben ze ook een praktisch doel als je ze graag als tandenstokerhouder gebruikt … zodat je Porcupick gelukkig in je voorraadkast kan leven!

Porcupick’s hebben een tijdje nodig om af te drukken vanwege het aantal contouren dat nodig is om alle gaten in zijn rug te maken (voor de tandenstokers). Controleer na het afdrukken of alle gaten helder en vrij zijn van filamentafval enz. Zodat ze tandenstokers gemakkelijk kunnen worden geplaatst. 10mm. Het inbrengen van de tandenstokers zal een tijdje duren (omdat er ongeveer 150 zijn) en wees voorzichtig als je het doet, omdat Porcupicks op zijn zachtst gezegd erg stekelig worden.

Het ontwerp maakt gebruik van een tandenstokeropening van 2,25 mm bij het instappunt in het model. Het gat loopt dan taps toe tot 0,8 mm over een afstand van ongeveer. 10mm. De meeste tandenstokers hebben een diameter van ongeveer 2,0 mm. Houd er rekening mee dat als je tandenstokers strak zijn, dus ga niet ver genoeg in, je kunt het ontwerp uniform opschalen of een kleine hoeveelheid verkleinen als je tandenstokers los zijn (ze moeten goed passen om goed in en op te blijven de beoogde hoeken). De geproduceerde gaten kunnen worden beïnvloed door de precisie van uw snij-apps, de nauwkeurigheid van de machine, de diameter / volumevariaties van de gloeidraad enz.

Dit is een gemakkelijke afdruk als deze nauwkeurig wordt gesneden en afgedrukt op een nauwkeurige, goed opgestelde machine. Nauwkeurigheid en detail zijn echter belangrijk om ervoor te zorgen dat alle tandenstokergaten goed zijn gevormd.

Raadpleeg de meegeleverde afdrukinstellingen en de afbeeldingen voor meer informatie …. en plaats afbeeldingen van uw afdrukken die door andere leden worden gebruikt.

Opmerking: als je dit leuk vindt, bekijk dan de rest van mijn leuke en praktische ontwerpen!

Printermerk:

Printer:

vlotten:

ondersteunt:

Resolutie:

infill:

filament:

Kwaliteit PLA PLA

Ziet er geweldig uit in elke kleur!

Opmerkingen:

Voeg gewoon tandenstokers toe!

Controleer of alle tandenstokeropeningen vrij zijn van filamentresten enz. En voeg vervolgens ca. 150 tandenstokers totdat er in elk gaatje een gat zit.

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: