Sieradendoos met verdelers door TheGreatMrBill


Ik heb 2 verschillende verwijderbare verdelers gemaakt voor de doos die het in 2 of 4 secties scheidt. Ze hebben de juiste hoogte om beide verdelers tegelijkertijd in te plaatsen wanneer ze het cadeau geven. Ik heb ook een doosvormig vloerpaneel gemaakt dat voldoende ruimte biedt aan de zijkanten om Velvet (wat ik heb gebruikt) of enig ander materiaal te wikkelen en aan de achterkant te lijmen. Ik gebruikte eerst een dikke vulling op het vloerpaneel en gebruikte vervolgens fluweelmateriaal om over te gaan (zie laatste foto’s hierboven). Wanneer het vloerpaneel klaar is, past het stevig op zijn plaats terwijl u het gelijkmatig naar de vloer duwt. Ik deed wat hete lijm op de bodem voordat ik het fluwelen vloerpaneel op zijn plaats duwde. Hoewel het zo strak was dat de lijm waarschijnlijk niet nodig was. Ik heb ook een bordje gemaakt voor de onderkant van het deksel, zodat je er een bericht of iemands naam op kunt zetten. Ik heb ongeveer 5 minuten epoxy gebruikt om het op het deksel te lijmen. Ja, je zou de naam rechtstreeks in het deksel zelf kunnen modelleren, maar soms willen we graag dat cadeaus eerst worden geprint en klaar zijn om te gaan voordat we weten wie we ze zelfs geven. Het plakkaat maakt het geschenk dus extra speciaal en geeft u de flexibiliteit om de doos af te drukken voordat u weet wie de ontvanger is. Deze doos en alle stukken zijn al geschaald naar wat ik dacht dat het een mooie sieradendoos was, maar je bent vrij om te schalen zoals je wilt. Maar als je kleiner gaat, weet ik niet hoe de scheidingsstukken het zullen doen.
Ga nu iemand heel gelukkig maken!

Link naar originele creators-bestanden (ook aan de linkerkant van deze pagina) https://www.thingiverse.com/thing:2746313

Printermerk:

Printer:

vlotten:

ondersteunt:

Resolutie:

infill:

filament:

Hatchbox Wood

Beige

Opmerkingen:

Voor de scheidingsstukken moet een rand worden gebruikt, omdat deze dun is en u mogelijk een betere hechting nodig heeft. Ik drukte alle stukken op 210 temp en 60 bed.
Het hartvormige vloerstuk kan worden gebruikt als uw sjabloon om fluweel of materiaal uit te knippen dat eromheen wordt gewikkeld. Vergeet niet om de stof ongeveer 2 centimeter groter te snijden dan het vloerstuk, zodat je genoeg hebt om rond te wikkelen. Ik heb ook gleuven gesneden in de stof die verder reikt dan de hartvorm, zodat je de stof kunt omwikkelen en vastzetten met hete lijm in kleinere delen tegelijk met minder rimpels.

Bedrukt met Hatchbox Wood

Licht schuren tot tevreden met de afwerking. Daarna gebruikte ik een laag Minwax Pro ‘natuurlijke kastanje’ houtbeits. Nadat de eerste laag was gedroogd, gebruikte ik een tweede laag ‘rood mahonie’. Na dat drogen heb ik een doek gebruikt om met de hand ingewreven polyurethaan af te vegen. Voor de gekleurde inzetstukken heb ik acrylverf en een airbrush gebruikt.

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: