How to 3D Print Anything – Autodesk ReMake TutorialEen volledige gids voor het 3D-printen van objecten met Autodesk ReMake. Ik zal ook mijn Simplify3D-instellingen behandelen. Heb geen 3D-printer, meld je hier aan voor mijn giveaway: https://youtu.be/ItzJALLeNcQ

De procedure is eigenlijk vrij eenvoudig. Zoek een object dat je wilt dupliceren, het kan zelfs iets heel nuttigs zijn, zoals een fietspedaal voor het geval je kapot bent. Zie je waar ik hiermee naartoe ga? Alles wat u wilt repareren of een exacte kopie van wilt maken, is mogelijk met deze methode.

Autodesk ReMake: https://remake.autodesk.com/try-remake
STL-bestand van Cupido: https://goo.gl/VmP1Fn

Je hebt een camera nodig en ongeveer 10 minuten van je tijd. Loop rond het object en maak elke 10 graden een foto terwijl je een volledige lus rond het object maakt. Doe dit onder drie verschillende hoeken en je zult eindigen met veel afbeeldingen die Autodesk ReMake zal kunnen verwerken in een 3D-model van het bestaande object. Deze procedure wordt fotogrammetrie genoemd.

Wanneer het 3D-model in ReMake is opgeschoond, kunt u het exporteren als een STL-bestand voor uw slicingsoftware (Simplify3D) om te herkennen. Ik gebruikte 3 perimeters met een 0,5 mm-spuitmond, bij 60 mm / s schatte de engel een printtijd van slechts 6,5 uur.

Ik gebruikte mijn GoPro Hero 5 Black voor de timelapse-opname en het is altijd erg bevredigend om naar te kijken. Ik gebruikte roze PLA bij 205 graden celcius en de algehele kwaliteit was behoorlijk indrukwekkend, zelfs bij gebruik van een laagdikte van 0,3 mm.

Ik gebruikte toen wat goedkope witte verf met meerdere lagen, en het resultaat was behoorlijk indrukwekkend! Mijn moeder gebruikt nu het gekloonde beeld en kan niet veel verschil zien tussen het origineel en het gekopieerde beeld.

Mijn favoriete 3D-printer:
Creality CR-10 Golden: https://goo.gl/L2UayK
Couponcode: 3DCR1

Creality CR-10 Blue: https://goo.gl/xMBWCj
Couponcode: VCR10

Volg Simon Sörensen:
Facebook: https://www.facebook.com/rclifeon/
Instagram: https://www.instagram.com/rclifeon

Bekijk meer RCLifeOn:
Meer 3D-printen: https://goo.gl/Qp7I5V
DIY-projecten: https://goo.gl/lJLOjH
3D-printerrecensies: https://goo.gl/S2hCGi
Alles radiografisch bestuurd: https://goo.gl/F7I5b8.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: