Geode City door sirofsky – Thingiverse


Dit is de Geode City, mijn nieuwste 3D-landschapslandschap.

Het originele model is ontworpen met UV-gevoelige gloeidraad in gedachten. Ik probeerde een object te bedenken dat ik kon repliceren via 3D-modellering, dat zou worden aangevuld door te worden afgedrukt met een UV-gevoelig filament, en mijn geest veranderde in geodes. Maar omdat dit een 3D-model is en geen echte geode, wilde ik een fantasietwist toevoegen en een kleine stad erin modelleren.

Als je mijn werk leuk vindt en er meer van wilt zien, bezoek dan mijn ontwerp Instagram @coolthingsbyjacob. En als u de Geode City wel afdrukt, plaats dan hier uw merk, ik zou het graag zien!

Printer merk:

Printer:

Resolutie:

infill:

Opmerkingen:

UPDATE (22-3-18): ik heb een print van één stuk van zowel de stad als de buitenschil in één geüpload, maar deze zou in één kleur filament moeten afdrukken in plaats van 2 of 3.

Wanneer u afdrukt, moet u 3 verschillende stukken afdrukken:
De buitenste schil
De basis
en de innerlijke geode

De Inner Geode en Inner Geode met de ontbrekende achterkant zien er hetzelfde uit in de uiteindelijke assemblage van het model, ik bied de optie voor ontbrekende achterkant aan als u wilt bezuinigen op het gebruikte materiaal.

Enkele nuttige opmerkingen:
Zorg ervoor dat uw apparaatinstellingen in inches zijn wanneer u afdrukt.
Alle stukken moeten in de positie van de eindmontage worden geplaatst.
De Geode City is gemodelleerd om zonder ondersteuning af te drukken

Post afdrukken is er minimale montage. Ik raad aan het binnenste geodestuk met hete lijm aan de buitenste schil te kleven, zodat het niet rondschuift, maar dat is aan jou. De basis wordt hierna geplaatst.
Er is een opening gemodelleerd in de buitenste schil en basis aan de achterkant om een ​​draad door te voeren als je je Geode City wilt gebruiken als een lamp met een klein lichtje. Alle ramen in de stad zijn gemodelleerd om open te zijn, zodat er licht doorheen schijnt.

Hier is de print met een van kleur veranderende LED-puck onderaan!

De Geode City werd gemodelleerd met Fusion 360

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: