Carbon Fiber Electric Scooter Review – Affordable TransportationJullie wilden meer weten over de elektrische scooter, dus hier is mijn review, ik hoop dat je ervan zult genieten! Download het hier: https://goo.gl/GD4xZo

Dit is mijn recensie van de “Carbon Fiber 6600mAh opvouwbare elektrische scooter”. Het kwam in een enorme doos en was behoorlijk goed verpakt, maar wat me verbaasde was hoe snel ik het op gang bracht. Ik zette de handgrepen op en laadde de batterij op, dat was het!

Het heeft een geweldig snel vouwmechanisme, trek eenvoudig aan een hendel en het hele ding vouwt heel mooi op. Een ding dat niet zo leuk was, was de lader, het duurt 4-5 uur om de batterij volledig op te laden, en dat geeft je ongeveer 11-12 km (7 mijl) bereik.

Er zijn geen riem, ketting of tandwielen, de naafmotor is in veel opzichten geweldig, maar vermogen is er niet een van. Het voelt een beetje “zwak” aan, de topsnelheid is 25 km / u (15,5 mph). De scooter is vrijwel waterdicht, ik heb er meerdere keren in stromende regen en diepe plassen mee gereden.

Het schokabsorptiesysteem werkte heel goed en verwijdert veel trillingen tijdens het rijden op ruw terrein. Je hebt ook 2 verschillende remmen, een achteraan en een elektromagnetische rem in de naafmotor. Het ingebouwde display geeft u realtime gegevens over de levensduur (spanning) en snelheid van uw batterij.

————————————————– ————————————————– ——–
Mijn favoriete 3D-printer:
Creality CR-10 Golden: https://goo.gl/pxSRAZ
Couponcode: GBCR10J

Volg Simon Sörensen:
Facebook: https://www.facebook.com/rclifeon/
Instagram: https://www.instagram.com/rclifeon

Bekijk meer RCLifeOn:
Meer 3D-printen: https://goo.gl/Qp7I5V
DIY-projecten: https://goo.gl/lJLOjH
3D-printerrecensies: https://goo.gl/S2hCGi
Alles radiografisch bestuurd: https://goo.gl/F7I5b8.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: