Download gratis 3D-printermodel Openlock Cell Trap Room (WIP) ・ Cults


Download gratis 3D-printermodel Openlock Cell Trap Room (WIP), Alonicus

Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Ik heb dit op Thingiverse gepubliceerd, hoewel het een werk in uitvoering is waarvan ik niet zeker weet of ik er ooit nog op zal terugkomen, voor het geval iemand het wil afmaken of de onderdelen nuttig vindt!

Het was ontworpen voor een belangrijke ontmoeting in onze D & D-campagne, maar hoewel het er spectaculair uitzag, deden de werkende delen niet helemaal wat ik had gehoopt, en de campagne is verder gegaan.

Het verhaal was dat het feest zich een weg baant door een mijn in één kant van een enorme ondergrondse kloof. Onderaan vonden ze de “Big Bad”, die de mijnwerkers gevangen hield. Ze bevonden zich in een halfronde cel, opgehangen aan haakpalen boven een diepe afgrond, en als het gezelschap alleen maar probeerde de Big Bad op te jagen, zou hij de trommel een plaats geven en de gevangenen van de palen glijden in vergetelheid.

Helaas, hoewel de cel dramatisch boven de afgrond (de tafelrand) hing, lieten de haakpalen, toen ik de trommel draaide, niet genoeg vallen voor de gevangenen om op de vloer te glijden … de BBEG was het meest teleurgesteld!

Onderdelen inbegrepen zijn;

  • Gebogen celwand – vier hiervan kunnen een mooie cirkelvormige cel vormen. Ze zijn ook een beetje een stringentest voor je printer!
  • De torenbasis waarin de roterende trommel en haakpalen passen
  • De haak paal
  • De roterende drumbasis (twee versies, een met een brede gleuf, de andere smal)
  • Een platte roterende trommeltop die op de basis moet worden gelijmd
  • Een balk om de celwanden met de toren te verbinden, waardoor ze onbetaalbaar kunnen worden opgehangen.

Tags

Schepper

Alonicus

Hoi ! Mijn naam is Sean. Ik begon met 3D-printen omdat ik dingen wilde maken en afdrukken om mijn liefde voor Dungeons and Dragons te ondersteunen.

Na het afdrukken van enkele prachtige ontwerpen van andere getalenteerde mensen, ontdekte ik dat er hiaten waren – dingen die ik wilde, maar waarvoor ik geen ontwerpen kon vinden. Dus begon ik zelf een paar creaties te maken. Ik hoop dat je ze leuk vindt! Ik test alles op mijn vertrouwde Ender 3 voordat ik publiceer.

Bestsellers van de categorie Game

Gerelateerde inhoud


Wilt u Cults ondersteunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen ga zelfstandig verder met het avontuur? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons te ondersteunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock banner blocker uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazone, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • SCHENKEN: Als je het wil kan je het doe hier een gift via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen en het platform en de prachtige 3D-bestanden te ontdekken die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: