Download STL-bestand Jedi Yoda Baby ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Deze indruk is een beeldje dat Baby Yoda (cultkarakter uit de serie The Mandalorian) voorstelt met een kom. Dit is een kopie gemaakt met de Zbrush-software. Het is van goede kwaliteit. Als je een vraag hebt, aarzel dan niet om deze in de commentaarruimte te plaatsen!

3D-afdrukinstellingen

Verplichte ondersteuningen mogen niet worden gemodereerd en ik adviseer om drie lagen voor de romp en een rok (voor hechting) te hebben, echter geen regels om de vulling en andere parameters te respecteren. De foto’s van de definitieve afdruk zijn niet representatief omdat ik het bestand heb verbeterd en voor de foto’s heb ik geen filament van voldoende kwaliteit gebruikt.

Tags

Schepper

pierrevdl

Pagina vertaald door automatische vertaling.
Zie de originele versie.

Bestsellers in de categorie Diversen

Gerelateerde inhoud


Wilt u Cults ondersteunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen ga zelfstandig verder met het avontuur? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons te ondersteunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock banner blocker uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazone, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • SCHENKEN: Als je het wil kan je het doe hier een gift via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen en het platform en de prachtige 3D-bestanden te ontdekken die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: