Huge Foam RC Airboat Build Vlog 1 – RCLifeOnIn deze video bouw ik een RC-airboat gemaakt van bluecore-schuim en een krachtig elektrisch stroomsysteem. Heb je genoten van het build-vlog-type video? Geef hieronder een opmerking.

Materiaal: Bluecore-achtig
Motor: NTM Prop Drive Series 35-36A 1400Kv / 550W
ESC: Traxxas Mamba Max Pro
Batterijen: 1400 mAh 4S 65C Multistar
Ontvanger: Traxxas TQi
Zender: Traxxas TQi
Servo: HobbyKing ™ HK15148 Analoge servo 2,5 kg / 0,14 sec / 17 g
Propeller: 9×6 APC

RC-airboten zijn VEEL plezier, maar ze kunnen ook behoorlijk eng zijn als je merkt dat je vastzit. Daarom heb ik deze airboat gebouwd met een RC auto snelheidsregelaar. Met de elektronische componenten uit de auto kan ik de airboat nu achteruit laten varen. Dat is erg handig als je eenmaal vastzit.

Ook al is de motor vrij klein, met 4S-accu’s (16V) heb ik genoeg vermogen. Ik denk er ook aan om 4x 1400mAh-batterijen te gebruiken en deze parallel te verbinden om een ​​5,6Ah-batterij te maken. Hopelijk geeft dat me een rijtijd van meer dan 20 minuten. Bij vol gas met de 9×6 propeller levert de motor bijna 1 pk!

Abonneer je hier op mijn kanaal: http://www.youtube.com/user/rclifeonsimon?sub_confirmation=1

Muziek:
Miza – Dromer
FEWZ – Golden Fields

Gebruikte camera’s:
Sony Alpha a55
GoPro Hero 2

Videobewerkingsprogramma’s:
LightWorks.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: