Coronavirus 3D-printen Megathread.


Oké mensen,

& # x200B;

Dit is normaal gesproken in strijd met de regels, maar in het licht van de huidige mondiale situatie, versoepelen we tijdelijk onze regels voor het bespreken van gevaarlijke apparaten.

Tijdens de crisis kunt u alles bespreken met betrekking tot 3D-printapparatuur dat nodig is voor de pandemie in deze thread.

Houd er echter rekening mee dat deze apparaten * * gevaarlijk zijn.

Zelfs zoiets eenvoudigs als een [inclined sleeper for infants](https://www.consumerreports.org/child-safety/new-evidence-shows-more-infant-deaths-tied-to-inclined-sleepers-than-previously-reported/) of een [ignition switch](https://en.wikipedia.org/wiki/General_Motors_ignition_switch_recalls) kan tot veel doden leiden.

Getrainde professionals maken fouten waardoor mensen gewond raken bij het ontwerpen van medische hulpmiddelen. Die fouten hebben vaak levenslange gevolgen voor de mensen die de apparaten in kwestie gebruiken.

Het mod-team is van mening dat het risico aanzienlijk wordt vergroot wanneer het apparaat in kwestie niet is ontworpen door een gekwalificeerde ingenieur.

Wees voorzichtig en doe je onderzoek voordat je iets in deze thread probeert. Het mod-team moedigt ten zeerste aan om elk medisch hulpmiddel dat u afdrukt vóór gebruik te laten beoordelen door een medische professional en een bekwame medisch ingenieur.

Bewerken om toe te voegen: als u een veiligheidsprobleem ziet met iets dat iemand in deze thread plaatst ** SPREEK SPRAAK! **

Een deel van de reden waarom we dit allemaal op één enkele draad richten, is proberen de kans te vergroten dat mensen fouten zullen ontdekken en erop wijzen voordat ze letsel veroorzaken.View Reddit by veiveView Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: