STL-bestanden downloaden Heated Mattress Controller Mount ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Ik heb deze plaat gemaakt om aan de onderkant van een controller te bevestigen voor een verwarmd matras, met name: Serta Electric Microplush Verwarmd matras met nieuwe digitale controller. Ik heb het op overstock gekocht. Ik heb de onderkant van de controller ruw gemaakt en de controller op de plaat gelijmd, en vervolgens twee kleine schroeven door de plaat gebruikt om hem aan het nachtkastje te bevestigen. Zo blijft hij niet achter of onder het bed vallen. Ik heb het ook op een Murphy-bed gebruikt om de controller uit de weg te houden, zodat deze niet beweegt of per ongeluk wordt ingeschakeld wanneer het bed is opgeklapt.

3D-afdrukinstellingen

eenvoudig printen, geen ondersteuning nodig

Tags

Schepper

ncross

Bestsellers in de categorie Home

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: