Download gratis 3D-printersjablonen Powered Air Purifying Resperator Air Pack ・ Cults


Download gratis 3D-printersjablonen Powered Air Purifying Resperator Air Pack, drewrokebythomas

Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Dit is een 3D printbare Powered Air Purifying Respirator, luchttoevoer. Alles behalve de filters en elektronica zijn gedrukt van PLA, maar voor een laatste eenheid kan ik ook overschakelen op ABS. Het gebruikt goedkope RC-onderdelen, ongeveer 70 $ (met een batterij van 25 $ 2-4 uur). Vragen kunnen het beste worden gesteld op mijn YouTube-kanaal, omdat ik hier niet veel tijd doorbreng. Meer details in de youtube-beschrijving.

https://youtu.be/w3eHPeeaxNA

Tags

Schepper

drewrokebythomas

Ik ben uitvinder en productontwikkelaar, voornamelijk gericht op transitie naar duurzaamheid. Ik werk van concept tot prototype, in metaal, composieten en beton, vanuit mijn atelier. Ik ben momenteel op zoek naar nieuwe werkmogelijkheden, dus werkgevers, neem contact op.

http://www.artinventing.com

Bestsellers in de categorie Diversen

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: