Fan Powered 3D Printed RC AirboatDit is de volledig 3D geprinte RC airboat Speed ​​2.0. Ik had een idee om een ​​hogesnelheids-airboat te ontwerpen met behulp van een 64 mm kanaalventilator. Ik begon mijn werk in Fusion360 door het ontwerp van de romp van speedboten te bestuderen en de kennis over te dragen om een ​​luchtboot te ontwerpen die met hoge snelheid over water kan bewegen. Het werd 3D geprint met PLA op de Xinkebot Orca Cygnus. Het is ontworpen om staand te worden afgedrukt, met een afdruktijd van ongeveer 30-40 uur, afhankelijk van de instellingen. Toen het klaar was, gaf ik het wat zwarte verf en drukte ik de resterende delen af. Na het installeren van de EDF, snelheidsregelaar, ontvanger en servo is de airboat klaar om te RUMBELEN!

Als je mijn werk leuk vindt, overweeg dan om me te steunen op Patreon:
https://www.patreon.com/rclifeon

Het algehele resultaat was positief. Het kwam aan de zwaardere kant terecht, alleen het plastic weegt 800 gram. In de volgende video zal ik het echter lichter afdrukken en een paar belangrijke componenten opnieuw ontwerpen om het meer op het water te laten voelen.

Muziek:
Goed voor je – THBD
LAKEY INSPIRED – Het proces
Reis – LEMMiNO.

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: