Download gratis STL-bestanden Gwenpool ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Ik heb besloten om een ​​model te delen dat ik heb gemaakt voor al jullie mensen die zich vervelen als ze thuis zitten te zoeken naar iets spectaculairs om af te drukken! Voor al die fans van Deadpool, of gewoon mensen die gek zijn op eenhoorns en sloop! Hier zijn ze jongens! Je favoriete Marvel-personage, haat haar niet omdat ze schattig is! Gratis voor Covid 19!

3D-afdrukinstellingen

Ondersteuning is een must bij sommige van deze onderdelen, maar ze lijken goed af te drukken, worden bijgewerkt wanneer ze worden afgedrukt!

Tags

Schepper

3rdesignworks

Bestsellers van de categorie Art

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: