Download gratis 3D-printontwerpen Modern telefoon- en tabletstandaardontwerp!・ Sekten


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Nogmaals, noodzaak is de moeder van de uitvinding en de vader, dat moet Maury Povich bepalen. Toch was deze kleine gadget geïnspireerd door dit ontwerp (https://www.thingiverse.com/thing:2283017), maar ik draaide het om, voegde nog een sleuf en gaten toe en maakte het helemaal anders. Dus van mij aan jou als een STL-geschenk, want dit werkt goed voor telefoons en kleine tablets (grotere zijn waarschijnlijk te zwaar).

Er is hier ook een bonus! Gebruik voeten zoals deze http://amzn.to/2xpsXvo en u kunt een oplaad- / synchronisatiekabel onder en door de gaten leiden! Hoe cool is dat voor een deel een eenvoudige afdruk zonder zorgen te maken!

Deze zijn ook geweldige kerstcadeaus, dus bestel veel filament en begin met printen om aan de vraag van uw gezin te voldoen, want vergeet ons motto niet! Je kunt er niet één afdrukken!

Grote gunst: als je een van deze maakt, plaats dan een MAKE en deel deze met de community :-).

Volg ons ook op Thingiverse en geef dit een like als dit van pas kwam en voor meer informatie over dit project, bezoek ons ​​op http://www.DIY3DTech.com en abonneer je op ons YouTube-kanaal op http://YouTube.DIY3DTech.com samen met een bezoek aan onze dronesite en YouTube-kanaal op http://video-drone.DIY3DTech.com

Als je op zoek bent naar een unieke swag-winkel voor jezelf of een Maker Geek-vriend, bezoek dan onze swag-winkel op http://Swag.DIY3DTech.com voor uniek 3D printen, lasersnijden en CNC swag! Ook als je een kijkje achter de schermen wilt nemen waar we aan werken, volg ons dan op Instagram (https://www.instagram.com/diy3dtech/)!

  • 3D-bestandsformaat: STL
  • 3D-model grootte: X 110 × Y 110 × Z 12 mm

Tags

Schepper

DIY3DTech

Gericht op kleinschalige en thuisproductie met behulp van digitale desktoptechnologie zoals 3D-printen, CNC en lasersnijden …

Bestsellers in de categorie Home

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: