Download 3D-printmodellen voor Shield naruto. Gelaatsscherm naruto ults Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

  • 3D-bestandsformaat: STL
  • 3D-model grootte: X 164 × Y 174 × Z 37,2 mm

Schepper

zaider

Ik ben een 3D-ontwerper waar ik lang geleden in zat, maar om redenen van leven moest ik het verlaten. Maar ik ging terug omdat ik in de veertig niet uit kon gaan, dus ging ik terug naar het ontwerpen van een kracht om iets te doen. Alles wat je wilt dat ik ontwerp, laat ik van mij
xodesign3d@gmail.com WhatsApp 5491167579388

Pagina vertaald door automatische vertaling.
Zie de originele versie.

Bestsellers van de categorie Art

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: