Powerful DIY Simple RC Duct Tape Airboat – RCLifeOnBezoek mijn website hier voor meer informatie: http://www.rclifeon.se/

Dit moet het leukst zijn om een ​​paar uur te bouwen. Het is een supergemakkelijke build, met niets anders dan schuim en ducttape. Het werkt op water, asfalt, vuil, gras, zand en het enige dat u hoeft mee te nemen is meer ducttape!

Ik gebruik een vrij krachtige borstelloze motor, maar ik heb absoluut geen behoefte aan meer vermogen. Het is ook erg sterk en zoals je in de video kunt zien, neem je crashes heel goed op. Het materiaal en de ducttape zijn de moeite waard, dit is waarschijnlijk de goedkoopste. Het enige dat je nodig hebt, is een paar dollar aan materiaal en de elektronica.

Het heeft een gyro, maar het is niet nodig en het zal ook heel goed gaan zonder een. Met de brushless motor haalt hij behoorlijk hoge snelheden en heb jij de controle de hele tijd!

Volg mijn bouwinstructies en bouw er zelf een!

Ik hoop dat je de video leuk vindt en vergeet je niet te abonneren!

Muziek: One More Chance – Otis McDonald

Gebruikte camera (‘s):
Sony Alpha a55
GoPro Hero 2

Videobewerkingsprogramma’s:
Lichtwerken

Geluidseffecten:
Ik krijg al mijn geluidseffecten van: http://www.freesfx.co.uk/

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: