Download 3D-printer ontwerpt frame 260 ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Twee framemodellen van verschillende afmetingen (270 mm en 275 mm).

Pas uw ontwerp aan volgens de controller (cc3d), ontvanger (orangeRx) en de propellers (6×4) die u destijds had, hoewel u voor het printen een printbasis van minimaal 240x280mm nodig heeft.

Het gewicht zonder componenten is 121 gram en compleet zonder batterij is 340 gram, dus het toevoegen van een batterij zou 500 of 550 gram kunnen bereiken als degene die ik operationeel heb.

Ik gebruik het voor een derde persoon vlucht en het vliegt erg snel. De 6×4 propellers garanderen mij meer stabiliteit.

Het materiaal waarop ik afdruk, is PETG vanwege zijn weerstand tegen stoten, hoewel als ik er nog een zou moeten afdrukken, het zou zijn met ASA, een materiaal dat lijkt op ABS, maar gemakkelijker te bedrukken is.

U kunt het ontwerp op verzoek aanpassen aan andere componenten van verschillende afmetingen en de afmetingen verkleinen als we overstappen op kleinere schroeven.

Elk model heeft 2 extra onderdelen, de bovenklep waar we de batterij zullen plaatsen en de onderklep om het onderste deel te beschermen, hoewel ik er vaak voor kies om het onderste deel te verwijderen om het gewicht te verminderen.

3D-afdrukinstellingen

Mondstukdiameter 0.4

Laaghoogte 0,30

Bovenste stevige lagen 3

Onderste vaste lagen 2

Omtrek- / perimeterschalen 2

Snelheid 50 mm / s

Schets UnderSpeed ​​50%.

Afdruktijd voor het grootste deel 6 uur en 30 minuten.

Tags

Schepper

raulgt72

Pagina vertaald door automatische vertaling.
Zie de originele versie.

Bestsellers in de categorie Diversen

Gerelateerde inhoud


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: