3D-printersjablonen downloaden Lichtbox ults Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

• Lichtbak ontworpen en gebouwd met houten planken en 3D-geprinte onderdelen. De lightbox is ontworpen om ervoor te zorgen dat degenen die de foto’s maken een goede kwaliteit voor de foto’s hebben, zonder gehinderd te worden door vervelende schaduwen rondom het object. Het bestaat uit 5 houten panelen, 20 stuks volledig 3D-printbaar en 12 10W LED’s aangedreven door een 12V-voeding. Voor bedrukbare onderdelen is bijna 50 uur printen en 200 meter filament nodig. Een witte buikspieren of pla filament wordt aanbevolen. De aankoop omvat de afbeeldingen van de lichtbak en de afmetingen van de houten planken. Om de foto’s te maken, moet een wit karton als achtergrond worden toegevoegd. Voor de voorarmen moet u twee moeren en twee M4-schroeven gebruiken.
• Lichtbox-programma met kostenbesparende weergave van legio en digitale stempels in 3D. La lightbox è stata progettata per garantie a chi scatta le foto, di avere una buona qualità per le foto, senza essere ostacolati da fastidiose ombre che circondano l’oggetto. Essa è composta da 5 pannelli di legno, 20 pezzi interamente stampabili in 3d en 12 leds van 10W voeding met voeding van 12V. I pezzi stampabili richiedono quasi 50 ore di stampa e 200 metri di filamento. É consigliato un filamento in abs o pla bianco. Nell’acquisto sono incuse le immagini della ligh tbox e le misure delle tavole di legno. Per scattare le foto sarà noodzakelijk voor het kopen van een kartonnen doos en een fondue. Per le braccia frontali, devi utilizzare due dadi e due viti M4.

3D-afdrukinstellingen

Voor ABS:
Nozzle temp. = 240
Bed temp. = 110
Laaghoogte = 0,32 mm
Voor PLA:
Nozzle temp. = 215
Bed temp. = 60
Laaghoogte = 0,32 mm

  • 3D-bestandsformaat: DWG en STL

Tags

Schepper

3dtech_

Bestsellers in de categorie Gadget


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: