3D-printersjablonen downloaden 28 mm Type 1 47 mm medium AT-pistool met uit meerdere delen bestaande IJA Japanese Paratrooper Crew ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Dit model is dat van een Type 1 47mm Medium AT kanon dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Japanners werd gebruikt. Het kanon is een enkel model.

Ook inbegrepen in de map zijn verschillende stukken waarmee je de kanonbemanning kunt bouwen in IJA-parachutistenuitrusting, deze stukken zijn multipose, zodat je een variatie aan modellen uit dit ene pakket kunt halen.

De stukken in dit product omvatten:
– 1 Type 1 47 mm medium AT-pistool
– 1 AT Gun basis
– 1 25mm Infanterie Basis
– 5 hoofdopties
– 5 Arm opties
– 3 Torso-opties.

Elk bestand in de map heeft ook een OBJ- en STL-variant om ervoor te zorgen dat deze modellen bruikbaar zijn in alle 3D-printing Slicing-software.

Tags

Schepper

RedDawnMiniatures

Gewoon een man met interesse in geschiedenis en het maken van 3D-modellen voor tabletop gaming. Een zeer tijdrovende hobby waarvan ik denk dat de meesten het ermee eens zijn XD.


Bestsellers in de categorie Game


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: