Download gratis 3D-printerontwerpen Black Dog ・ Cults


Download gratis 3D-printerontwerpen Black Dog, IonRaptor

Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Bevat versies voor een model met een haaienbek en zonder. Als u de geposeerde versie afdrukt, raad ik u aan de versie met afzonderlijke poten te gebruiken.

Ik wil benadrukken dat de afzonderlijke onderdelen niet bedoeld zijn om direct te printen. Ze zijn bedoeld om te worden geassembleerd in een 3d-programma zoals Windows 3d Builder om je eigen pose te creëren.

Als ik de HG-variant gebruik, heb ik een andere beenhouding om het een beetje meer te laten lijken alsof het schoren is. Als u in delen afdrukt, gebruikt u 2x poseleg3.stl (één gespiegeld), 1x poseleg4 en 1xBarghestHGleg. Daardoor lijkt het op de foto.

Zoals altijd is dit bedoeld voor DLP / SLA-printers, geen garantie dat dit op FDM zal afdrukken. Geschaald in overeenstemming met de MW: DA-cijfers. Spiegelonderdelen voor de andere zijden.

  • 3D-bestandsformaat: STL en ZIP

Tags

Schepper

IonRaptor


Bestsellers in de categorie Game


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: