Download gratis 3D-printbestanden Powermaster Armor voor Magic Square MS-B19 ・ Cults


Download gratis 3D-printbestanden Powermaster Armor voor Magic Square MS-B19, jesslynmakesrobots

Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

magisch vierkant MS-B19 doet heel weinig om te verbergen dat hij een herschildering is van hun ultra magnus-figuur. uitdaging aanvaard!

dupliceer en spiegel de volgende onderdelen voor de andere kant –
pmknee.stl, pmshoulder.stl, pmlegarmor.stl en pmwheel.stl

montage en installatie –

voor het gemak van afdrukken met betrekking tot overhangen en sterkte van onderdelen, heb ik de schenen en knieën gescheiden in twee afzonderlijke objecten die al dan niet aan elkaar moeten worden gelijmd. Om te installeren, steekt u het vierkante lipje in de gleuf bij de knie en drukt u het scheenbeen voorzichtig zijwaarts totdat het op zijn plaats klikt, met de kleine ronde pen in het schroefgat.

verwijder eventueel de kogelgewrichtwielen van de voeten en druk ze in de houders op het nieuwe scheendeel, of print de meegeleverde wielen.

het beenpantser klikt vast aan de achterkant van de benen, en het taillepantser en het rugpantser worden eenvoudig op hun plaats gehouden.

haal de biceps van de schoudermasten en draai de pylonen naar achteren voordat u het schoudergedeelte aan de pyloonpen bevestigt, en bevestig vervolgens de biceps aan het nieuwe schoudergedeelte.

genieten!

Tags

Schepper

jesslynmakesrobots


Bestsellers in de categorie Game


Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zet het avontuur zelfstandig voort? Houd er rekening mee dat we een zijn klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om te komen, ontdek het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: