Download gratis 3D-printbestanden Duet3D Filament Monitor Mount Nimble & SmartEffector


Download gratis 3D-printbestanden Duet3D Filament Monitor Mount Nimble & SmartEffector - Nu V2! Inc. Notenval voor Smart Effector, DjDemonD

Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Update 29-10-17 V2 uitgebracht.

Verbeteringen:
-Nu groter, zodat u gemakkelijker bij de doorbraak kunt komen.
-Gewijzigde zijbeugel om meer ruimte te bieden om vingers in te steken waar de breuk is.
-Gewijzigde versie van Lykle’s Nimble-houder voor Smart Effector, die een moerafsluiter bevat voor de grote moer die het hotend-koellichaam vasthoudt. Dit voorkomt dat de moer losschroeft, omdat het onmogelijk was om een ​​stuk gereedschap in de originele versie te krijgen om het vast te draaien. Bij het monteren moet u echter het koellichaam vastschroeven, denk aan de PTFE-geleidebuis tussen de Nimble-houder en de hotend, en draai de moer zo dat uw verwarmingsblok bij het monteren naar uw wensen is gericht.
-Nimble mount bevat ook een 3e schroef om het probleem op te lossen dat de drive kabel mount slechts aan één kant is bevestigd.

Hier is mijn poging om een ​​montage voor het Duet3D filamentmonitor-bètabord te maken voor de Nimble-extruder.

Ik heb het geprint in ABS en vervolgens met aceton gewassen om de sterkte te verbeteren, omdat sommige delen vrij dun moeten zijn. Voel je vrij om het te verbeteren.

De rechterhandsteun, zoals afgebeeld, past in het echt niet perfect, ik heb hem aan de zijkant van de filamentmonitorbehuizing gelijmd.

Als je je Nimble in de andere richting voor mij gebruikt (bijvoorbeeld linkshandig in plaats van rechts), spiegel dan het grootste deel in je slicer (of cad) voordat je gaat printen.

Tags

Schepper

DjDemonD

Ik doe al sinds 2015 Reprap 3D-printen. Oude printers nieuw leven ingeblazen, machines geüpgraded, mijn eigen printers ontworpen en gebouwd. Oprichter van PrecisionPiezo.co.uk, uitvinder van de hotend piezo z-probe.


De bestsellers uit de categorie Gereedschap


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: