Download het gratis 3D-printermodel Raspberry Pi Server Rack Style Switch Bracket ・ Cults


Heb je dit model 3D geprint?

3D-modelbeschrijving

Ik geniet echt van het ontwerp en de kwaliteit van Thingiverse’s rssalerno-remix van Carasibana’s rack-mount Raspberry Pi-behuizing die op zijn beurt een remix is. Maar ik heb geen serverrack om mijn Raspberry Pi in te monteren. Wat ik wel heb is een unmanaged switch (D-Link DGS-108). Dus om deze prachtige hoesjes te monteren, heb ik een beugel gemaakt die gemakkelijk met de bestaande schroeven in de behuizing van de schakelaar kan worden geschroefd en de framboos pi kan worden gemonteerd.

Rssalerno’s:
https://www.thingiverse.com/thing:1485791

Carasibana’s:
https://www.thingiverse.com/thing:794695

walter’s:
https://www.thingiverse.com/thing:604915

Tags

Schepper

Kaptin42


Bestsellers uit de categorie Gadget


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest, Banggood, Aliexpress of Ebay.

  • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: