Aankoopadvies Megathread: wat te kopen, van wie en meer, in augustus 2020


Welkom terug bij een andere aankoop megathread!

Zie voor een link naar het bericht van vorige maand [here](https://www.reddit.com/r/3Dprinting/comments/hj679e/purchase_advice_megathread_what_to_buy_who_to_buy/).

Deze thread is bedoeld om aankoopadvies te verzamelen voor zowel nieuwkomers als mensen die op zoek zijn naar extra machines. Door deze discussie op één thread te houden, betekent dit dat er minder gezocht moet worden als iemand vragen heeft die hier misschien al zijn beantwoord, en dat er meer zichtbaarheid is voor vragen in het algemeen, aangezien de opmerkingen die hier gemaakt worden de hele maand zichtbaar zullen blijven boven aan de sub, en vervolgens gelinkt naar in de thread van de volgende maand.

Als u nieuw bent bij 3D-printen en niet zeker weet wat u moet vragen, probeer dan minimaal het volgende in uw berichten op te nemen:

* Uw budget, vastgesteld op een numeriek bedrag. Zeggen “goedkoop” of “geld is geen probleem” is geen antwoord waar mensen veel mee kunnen doen. 3D-printers kunnen $ 100 kosten, ze kunnen $ 10.000.000 kosten, en alles daar tussenin. Een globaal idee van wat u zoekt, is essentieel om iets anders uit te zoeken.
* Uw land van verblijf.
* Als u bereid bent om de printer uit een kit te bouwen en wat uw ervaringsniveau is met elektronisch onderhoud en constructie, zo ja.
* Wat u met de printer wilt doen.
* Alle verzachtende omstandigheden die u ervan weerhouden machines te gebruiken die anders aan uw behoeften zouden voldoen (beperkte ruimte voor de printer, vereiste behuizing, moet worden aangeschaft via een educatieve tussenpersoon, enz.).

Hoewel dit geenszins een uitputtende lijst is van wat er in uw berichten kan worden opgenomen, zouden deze vragen moeten helpen om voldoende beeld te schetsen om aan de slag te gaan. Wees niet bang om meer vragen te stellen en maak u nooit zorgen dat u er teveel vraagt. De mensen die in deze thread posten, zijn hier omdat ze advies willen geven, en eventuele vragen die u hebt beantwoord, kunnen later nuttig zijn voor anderen, wanneer ze deze thread lezen op zoek naar eigen antwoorden. Iedereen hier was ooit nieuw, dus de kans is groot dat degene die op je reageert een goed idee heeft van hoe je je momenteel voelt.

Bovendien een kort woordje over de afdrukkwaliteit: de meeste FDM / FFF-printers (dat wil zeggen op filament gebaseerde) printers zijn in staat tot ongeveer dezelfde toleranties en afdrukuiterlijk, aangezien de grootste beperkende factor de aard van geëxtrudeerd plastic is. ** Vragen of een machine “goede afdrukken” heeft, of zeggen “Ik verwacht niet de beste kwaliteit voor $ xxx”, is voor het grootste deel niet relevant ** met betrekking tot deze machines. Als u meer details en hogere toleranties nodig heeft, wilt u misschien SLA, DLP en andere fotoresine-opties verkennen, aangezien die * wel * een verhoging van de algehele kwaliteit bieden.

Zoals altijd, welkom als je een nieuwkomer bent in deze community. Als je een vaste klant bent, welkom terug.

Bewerken: er zijn problemen met sommige [Creality CR-6 SE’s](https://twitter.com/joeltelling/status/1298682322795937792?s=20) Creality heeft onlangs een [statement](https://twitter.com/Creality3dprint/status/1299196923019108355?s=20) om deze problemen aan te pakken en gebruikers te adviseren hun printers niet onbeheerd achter te laten, en als je een defect apparaat hebt, stuur een e-mail naar kickstartersupport@creality.comView Reddit by Sausage54View Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: