Solar Light For Signage Companies and Real Estate SignsSolar Sign Light Mk2 voor signbedrijven en makelaars Onroerend goed staat op het punt een verandering te zien in de manier waarop we fotoborden verlichten 240 volt lampen kosten signbedrijven een fortuin omdat: A) ze lange kabels over gazons en naar buiten moeten laten lopen weduwen B) De bewoner moet thuis zijn om een ​​installatie van 240 volt mogelijk te maken en C) Het is gebruikelijk dat een reclamebureau een extra bestuurder heeft om alleen verlichting te installeren, wat hen loon, benzine en tijd kost. HET ANTWOORD OP AL DEZE PROBLEMEN: De Solar Sign Light MK2 (zei mark twee) De nieuwe lamp heeft een snelle installatie van twee minuten, hoeft geen kabels te leggen en is klein genoeg om in de driver te passen bij het installeren van borden. Waarom zou je anders ons licht willen gebruiken? De superheldere en vergelijkbaar met 240 volt lichtopbrengst heeft een AC-wandoplader, zodat de batterijen vol kunnen zijn voordat ze worden geïnstalleerd verschillende timeropties inclusief instellingen voor verlichting tijdens die donkere ochtenden verstelbare arm die snel kan worden gewijzigd afhankelijk van de grootte van het bord. montagebeugel, batterijen die langer meegaan en veiligheidsschroefsystemen. Deze zonnepanelen kunnen keer op keer worden gebruikt; onze garantie is dat u binnen het eerste jaar 4-5 keer gebruik van de lampen krijgt met onze garantie van 12 maanden. We hebben de solar sign light MK2 ontworpen om vele jaren mee te gaan, met behulp van LED-lampen met een nominale levensduur van 50.000 uur en een zonnepaneel op 10 jaar, wat betekent dat het enige onderhoud een snelle batterijwissel om de paar jaar is. Het licht op zonne-energie betaalt zichzelf snel terug, waardoor dit marketingidee een win-win-zakelijke oplossing wordt. Bel ons vandaag nog op 1300873723 zodat u kunt beginnen met adverteren en onze nieuwe lamp op voorraad kunt houden. .

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: