Download gratis STL-bestand Halloween Tombstone • Sjabloon om te printen in 3D ・ Cults


?

Kwaliteit van de creatie:

5.0/ 5


(1 stemmen)

Evaluatie van leden op afdrukbaarheid, bruikbaarheid, detailniveau, enz.

Jouw waardering:
0/ 5

Jouw waardering:
0/ 5


 • 593

  keer bekeken


 • 9

  likes


 • 10

  downloads

3D-modelbeschrijving

 • 3D-bestandsformaat: F3D, STEP en STL

Tags

Schepper

Adafruit

http://adafruit.com

Adafruit werd in 2005 opgericht door MIT-ingenieur Limor “Ladyada” Fried. Haar doel was om de beste plek online te creëren om elektronica te leren en de best ontworpen producten te maken voor makers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Sindsdien is Adafruit uitgegroeid tot meer dan 25 medewerkers in het hart van NYC. We hebben ons aanbod uitgebreid met gereedschappen, apparatuur en elektronica die Limor persoonlijk selecteert, test en goedkeurt voordat ze naar de Adafruit-winkel gaan. We zijn trots op onze geweldige prijzen, de beste klantenservice, technische ondersteuning en snelle verzending. We hopen dat we je kunnen helpen tijdens je leerreis – Bij Adafruit vieren we technisch geluk!


Best sellers uit de categorie Art


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

 • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

 • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest of Aliexpress.

 • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

 • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: