WLTOYS Q303 Replacement BatteryIk heb een vervangende batterij gevonden voor de Wltoys Q303 quadcopter, ik denk dat dit een batterij van betere kwaliteit is, dus ik deel mijn bevindingen met jullie. Ik heb alle informatie hieronder op een rijtje gezet. ======================== Disclaimer: het vervangen van de batterij is puur “op eigen risico”. Zoals bij elk project, kan onbekendheid met de tools en het proces gevaarlijk zijn. dit moet alleen worden opgevat als theoretisch advies. Als u zich ongemakkelijk of onervaren voelt bij het werken aan dit soort projecten (vooral maar niet beperkt tot elektronica en mechanica), overweeg dan om de klus zelf te doen. Het is heel goed mogelijk dat u uw eigendommen beschadigt, uw eigendomsverzekering ongeldig maakt, een gevaarlijke situatie creëert of uzelf of anderen schade toebrengt of zelfs doodt. ======================== Batterij-informatie: Een complete batterijeenheid voor de Q303 is te vinden voor $ 20 op LighTake.com – http: // www. lightake.com/p/WLtoys-Q303-RC-Quadcopter-Spare-Parts-Battery-For-Drone-Q303-7_2079416.html Vervangende batterij = T-stekker Lipo-batterij 7,4 V 1500 mAh 2S 25C Fr RC Helikopter Vliegtuig Auto Vrachtwagen Boot verkrijgbaar bij : htlshop Ebay Link: http://www.ebay.com/itm/152295778199?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Specificaties: Capaciteit: 1500 mAh Spanning: 2S1P / 2 cellen / 7,4 V Ontlading: 25 ° C constant / 35C Burst Gewicht: 85 g (inclusief snoer, stekker en doos) Afmetingen: 70 * 30 * 15 mm Balansstekker: JST-XH Ontladingsstekker: T =================== ========.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: