Download gratis OBJ-bestand SAR Top Wall-bundel • Object voor 3D-print ・ Cults


SAR-serie Top Wall-secties bundel.

Stapel bovenop Lower Wall-secties (zie SAR Top Wall-bundel) om een ​​gladde bovenkant van uw muurconstructie te krijgen.

Geweldig voor tafelblad-RPG.

Vanwege de hoogte van de muren bieden ze een betere visualisatie van de zichtlijn rond gebouwen dan de meeste andere beschikbare muurafdrukken die slechts muurgrenzen en deuropeningen visualiseren.

De lengte van de muur bij afdrukken op schaal 1: 1 is 60 mm en de hoogte is ongeveer 46 mm. In een vierkant van één sectie aan elke kant geklikt, meet het 60×60 mm, maar in een vierkant met twee secties aan elke kant meet het ongeveer 111×111 mm.

In de boven- en onderkant van de wanden zitten enkele vierkante gaten, en je stapel de Lower Wall secties eenvoudig op met de meegeleverde vierkante pinnen.

Het werkt met de SAR Lower Wall-secties als. Top Wall-secties hebben geen gaten in de bovenkant voor een gladde afwerking aan de bovenkant. ALS je het niet erg vindt om gaten in de bovenkant van je muur te zien, gebruik dan gewoon het LOwer Wall-gedeelte.

Zoek naar andere SAR-wandsecties! – De secties “Kantelen” en “Deuren” komen eraan!

De SAR-serie zal meer lijken op de schaal van gewone 28 mm-miniaturen voor rollenspel op tafel, dan de EC-serie die ik eerder heb gemaakt.

Stuur me gerust een bericht voor feedback, opmerkingen en verzoeken. Ik hoor graag uw mening!

Als je bundels nodig hebt die op kleinere printbedden passen, stuur me dan een bericht, en ik kan verschillende bundels of enkelvoudige objecten uploaden, maar ik behoud het recht om een ​​prijskaartje toe te voegen aan de gevraagde objecten die ik upload (alleen om te voorkomen dat ik verdrink in verzoek, zou de SAR blijkt populair 😉).

Ik voeg een of meer afbeeldingen van gedrukte objecten toe, maar deze geeft mogelijk niet de specifieke bundel weer die u aan het downloaden bent, maar vergelijkbare ontwerpen met vergelijkbare afdrukresultaten. Ze zijn bedoeld als verwijzing naar afdrukresultaten – niet als weergave van de specifieke objecten. Alle meegeleverde 3D-afbeeldingen geven de daadwerkelijke objecten in de bundel weer.

Enige montage vereist:
In de SAR-serie probeer ik het printproces te optimaliseren door de objecten te ontwerpen om te printen vanaf printbed en recht omhoog in een hoek van 90 graden, zodat moeilijk te printen onderdelen worden verminderd. Afdrukken heeft geen ondersteuning nodig.

Deze aanpak offert duidelijk de belofte van 3D-print op om elke mogelijke afdruk in één soepel proces te maken, maar afdrukken op kleine schaal en op consumentgerichte desktopprinters gaat die belofte sowieso niet waarmaken 😉

Daarom heb ik deze SAR-serie gemaakt – je moet objecten afdrukken en ze daarna in elkaar zetten. Aan de positieve kant – afgezien van betere afdrukresultaten en minder gebruik van PLA – kunnen de objecten worden gedemonteerd voor eenvoudiger opslag tussen gebruik.

Deze Top Wall-secties (en de bijpassende Lower Wall-secties) vereisen een minimum aan montage na het afdrukken.

De Battlement Wall-secties zullen wat meer montage vereisen en misschien zelfs wat afwerken / schuren na het afdrukken. Dit is vooral het geval als u de afdrukken wilt schilderen, omdat verf bijdraagt ​​aan de afdruk en de afdruk vaak laat plakken / lijmen 😉

Veel plezier!

Alle SAR-bundels worden afgedrukt op een printbed van 150×150 mm.

Als je kleinere afdrukformaten nodig hebt, stuur me dan een bericht, en ik zal verschillende bundels of enkelvoudige objecten uploaden, maar ik behoud het recht om een ​​prijskaartje toe te voegen aan de aangevraagde objecten die ik upload.

Ik gebruik een Da Vinci Mini W voor mijn afdrukken en stel de afdruk in op lage rechtlijnige infill (om PLA te besparen), dikke schalen (ik vind dat het mijn afdruksucces verbetert), lage afdruksnelheid en laaghoogte van 0,2. Hoogte van de eerste laag heb ik ingesteld op 0,35.

Laaghoogtes zoals deze verminderen de gladheid, maar voor bakstenen muren voegt het een beetje textuur toe, denk ik, dus ik raad het ten zeerste aan voor afdruksnelheid.

Veel plezier!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: