Download STL-bestand Heart Alien Tiny Tessellation with Box • 3D-printermodel ・ Cults


?

Kwaliteit van de creatie:

5.0/ 5


(1 stemmen)

Evaluatie van leden op afdrukbaarheid, bruikbaarheid, detailniveau, enz.

Jouw waardering:
0/ 5

Jouw waardering:
0/ 5


  • 2

    keer bekeken

3D-modelbeschrijving

Heart Alien Tiny Tessellation is een model dat mijn dochter en ik samen hebben ontworpen om gedenkwaardige Valentijnsdaggeschenken te maken die ze kan uitdelen aan haar vrienden op school. Op maat gemaakte doos inbegrepen, samen met dekselmodellen voor afdrukken in één kleur en in meerdere kleuren.

Doos inbegrepen bij download
De doos bevat 12 buitenaardse figuren. Het deksel kan effen worden bedrukt met enkele extrusie of het hartontwerp voor twee kleuren bevatten.


Mijn mozaïekcollectie

3D-afdrukinstellingen

Alien tegel is ongeveer 28 x 30 x 2 mm. Ik heb het geprint met een laaghoogte van 0,3 mm en alle stevige lagen. Ik zou 28 tegels op de helft van mijn printbed kunnen plaatsen voor afdrukken in de duplicatiemodus.

Doos is ongeveer 41 x 39 x 32 mm.
Deksel is ongeveer 44 x 42 x 12 mm.
Ik heb doos en deksel gedrukt met een laaghoogte van 0,3 mm.

  • 3D-bestandsformaat: STL
  • Publicatie datum: 2021/01/26 om 07:03

Tags

Schepper

Abbymath

Ik ben een wiskundeleraar op de middelbare school en hobbyist voor 3D-printen. Ik ben sinds 2017 aan het 3D-printen en geniet van het maken van dingen voor mijn lessen en mijn eigen kinderen en huis in San Diego, Californië, VS.

Ik heb een subsite voor 3D-printen abbymath.com/3DPrinting. Zie mijn video op YouTube en mijn Gebruikersverhaal geschreven en gepubliceerd door Simplify3D. Ik ontwerp met Mathematica, CorelDRAW, Fusion 360 en Tinkercad. Ik ben dol op mijn MakerGear M3-ID en mijn Palette 2S Pro. Ik heb ook een Monoprice Mini.


Best sellers uit de categorie Game


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest of Aliexpress.

  • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: