Unboxing WLtoys Q303-A – SpaceshipWLtoys Q303-A – Ruimteschip Koop het: http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_374030.html Belangrijkste kenmerken: 92 – 100W HD-camera: officiële pixel tot 2.0MP camera voor afbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit. Je kunt het gebruiken om prachtige landschappen en vondsten vast te leggen zoals je wilt. WiFi FPV-systeem: maakt realtime beeldoverdracht mogelijk wanneer u de quadcopter via WiFi met uw telefoon verbindt. Luchtdrukhoogtefunctie: verbetert de stabiliteit van de vlucht, luchtfotografie en video-opnameprestaties. 6-assige gyro: ingebouwde digitale stuurmotor, stelt automatisch de camerahoek vast en past deze aan. Biedt de beste stabiliteit tijdens binnen- en buitenvluchten. Verschillende besturingsmodi voor de zender: vier verschillende besturingsmodi om aan de eisen van verschillende spelers te voldoen met een groot LCD-scherm! 2,4 GHz-besturingssysteem: zorgt voor sterkere anti-interferentieprestaties en een krachtig signaal. Lange besturingsafstand: keurt 2,4 GHz-besturingssysteem goed, de afstand van de afstandsbediening is meer dan 150 meter. 360 graden rolfunctie: de quadcopter zal naar voren / achteren / naar links / naar rechts draaien volgens uw instructies. .

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: