Download gratis STL-bestand Fire Stick Remote Holder (voor 3M Command Strips) • Sjabloon voor 3D-print ・ Cults


?

Kwaliteit van de creatie:

0,0/ 5


(0 stemmen)

Evaluatie van leden op afdrukbaarheid, bruikbaarheid, detailniveau, enz.

Jouw waardering:
0/ 5

Jouw waardering:
0/ 5


  • 21

    keer bekeken

3D-modelbeschrijving

Dit is een houder voor een Amazon Fire Stick Remote. Het ontwerp is geïnspireerd op de versie van CRSC hier (https://www.thingiverse.com/thing:4689662), hoewel ik dat model niet kon gebruiken om te remixen en het helemaal opnieuw ontworpen heb. De belangrijkste verschillen zijn dat dit model kan worden gemonteerd met 3M Command-strips (ik heb de grotere maat zoals deze gebruikt – Amazon-item “B000FCGS5Y” – kopieer en plak het item in het zoekveld bij Amazon, je kunt hieronder lezen waarom). Deze versie heeft ook een open voorkant, met een uitsparing aan de onderkant om het uitschuiven van de afstandsbediening wat makkelijker te maken.

Dit is geprint en getest, maar helaas is het cosmetisch niet geweldig vanwege een fout in mijn instellingen en mogelijk een beetje oud filament. Maar het werkt.

Als je er een maakt, plaats dan een merk. Het STP-bestand wordt geüpload om het gemakkelijk te remixen.

23-1-2021 – Ik heb alle Amazon-links verwijderd en in plaats daarvan de amazon-itemnummers tussen aanhalingstekens gezet. Dit werd gedaan als een klein protest tegen de manier waarop Thingiverse mijn beschrijving bewerkte en hun Amazon Affiliate-links installeerde zonder gebruikers ervan op de hoogte te stellen dat ze het deden. Sorry voor de extra stap van het kopiëren en plakken van de itemnummers, maar ik denk dat ze hierover duidelijk moeten zijn met makers van inhoud. Ik heb hier oorspronkelijk niet mijn eigen aangesloten links geplaatst – het waren “schone” Amazon-links, maar voor sommige makers van inhoud hier zijn de aangesloten links de enige manier waarop ze iets terugkrijgen voor hun werk, en die weg is nu afgesloten. Meer info hier:
https://www.thingiverse.com/groups/thingiverse/forums/site-issues-and-feedback/topic:49539

  • 3D-bestandsformaat: STL en TXT
  • Publicatie datum: 2021/01/30 om 01:05

Tags

Schepper

iets geregistreerd

Hallo, ik verplaats mijn spullen van Thingiverse om deze site uit te proberen, maar ik ga remixen verwijderen totdat ik erachter kan komen of er een goede manier is om ze toe te schrijven aan de oorspronkelijke makers. Het zal veel werk worden, dus ik kan remixen gewoon op tv achterlaten. Je kunt al mijn spullen vinden op Thingiverse (zelfde gebruikersnaam). Ik ben daar actiever omdat ze een bredere en actieve gemeenschap hebben, maar ik zal proberen dingen hier up-to-date te houden, ook als ik iets nieuws maak.


Bestsellers uit de categorie Gadget


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazon, Gearbest of Aliexpress.

  • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

.Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: