Aankondiging – Sugar Labs 3D Printed Food AMA


Op maandag 1 februari vanaf 10.00 uur PST vindt er een AMA plaats [r/IAmA](https://reddit.com/r/iama) met de medeoprichter van [Sugar Lab](https://sugarlab3d.com/), Kyle von Hasseln, die culinair 3D-printen met bindmiddel-over-poeder ontwikkelde. Door Binder-Over-Powder (CJP) -technologie te gebruiken in plaats van FDM-pasta-extrusie, is Sugar Lab in staat om grote, full-colour, nauwkeurig gedetailleerde 3D-geprinte voedingsmiddelen te maken met complexe functies die zelfs in elkaar kunnen grijpen. Kyle gelooft dat deze kenmerken (vooral kleur en fijne details) belangrijk zijn in de culinaire kunsten en zeer invloedrijk zullen zijn in de ruimte. Kyle zegt dat hij graag technische vragen beantwoordt, maar ook graag een gesprek wil hebben over het esthetische potentieel van 3D-printen in de culinaire kunsten, en hoe 3D-ontwerp en 3D-printen kunnen worden gezien als gewoon een extra hulpmiddel in het repertoire van een chef voor het maken van inspirerend eten. Uitchecken [Sugar Lab’s work](https://imgur.com/a/5UXoq8z).

[Remind Me](https://bit.ly/3pvltBo) Voor degenen die niet bekend zijn met wat een AMA is, zie [here](https://www.reddit.com/r/IAmA/wiki/index).



View Reddit by Sausage54View Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: