Download gratis STL-bestand Gloomhaven token en stand organisatoren set • 3D print sjabloon ・ Cults


Kwaliteit van de creatie:

0,0/ 5


0 stemmen

Evaluatie van leden op afdrukbaarheid, bruikbaarheid, detailniveau, enz.

Jouw waardering:
0/ 5

Jouw waardering:
0/ 5


 • 12

  keer bekeken

3D-modelbeschrijving

Token en stands organisatoren ingesteld voor Gloomhaven bordspel. De set bevat: Dienblad, Status token organizer en Stands & Money organizer. De Tray heeft dezelfde breedte en lengte als mijn Monster-organizer en mijn Terrains-organizer. Het heeft 3 secties voor 3 kleinere organisatoren: organisator van statustoken, organisator van stands en geld en organisator van Summoner. Op deze manier is het makkelijker om de volgorde in de speldoos te bewaren. Stl for Summoner-organizer is enige tijd beschikbaar op: https://cults3d.com/nl/3d-model/game/gloomhaven-summoner-organizer

 1. TRAY: Het biedt secties voor 3 kleinere organisatoren. Het heeft veel inkepingen om het gemakkelijker te maken kleinere organizers eruit te halen en het gebruik van filament te verminderen. Toch is het sterk genoeg. Afmeting: 218 x 203 x 41 mm
 2. STATUS TOKEN ORGANIZER: Alle soorten status token zijn ondergebracht in 8 secties. Ze hebben een afgeronde onderkant om het trekken van items te vergemakkelijken.
 3. STANDS & GELD ORGANISATOR: Er zijn 3 soorten stands voor monster-standees: normaal, elite en bazen, dus er zijn 3 secties voor elk type. Er is ook een sectie voor ‘1’-geldfiches. Alle secties hebben een afgeronde bodem om het tekenen van items te vergemakkelijken. Op foto’s zie je mijn vijandelijke tokenhouders (stands), die verkrijgbaar zijn bij: https://cults3d.com/en/3d-model/game/gloomhaven-enemy-stand (Ik heb ze gedrukt in PET-G donkergrijs, wit en groen – nou, deze kleuren van PET-G heb ik gehad).

Deze organiserset is een onderdeel van de grotere set, die ik gebruik voor mijn spel. Mijn Monster-organizer, Terrains-organizer en Token en Stand-organizer hebben dezelfde breedte en lengte, zodat ze op elkaar kunnen worden geplaatst in de speldoos, naast mijn: Spelerorganisatoren, Yet-organisator, Kleine kaartorganisatoren en Evenementkaartorganisator. Al met al passen ze erg goed in de speldoos. Andere organisatoren stl-bestanden die ik aanlever / zal leveren bij Cults3D: https://cults3d.com/en/users/Salomea
Sommige items bewaar ik echter apart (in een andere doos), omdat ik ze niet vaak of helemaal niet gebruik. Sommige heb ik niet meer nodig, omdat ik de Gloomhaven Helper-applicatie gebruik (bijvoorbeeld Monster Ability Cards, HP / XP-wijzerplaten, schade-tokens enz.). Sommige andere gebruik ik alleen bij een grote gelegenheid, bijvoorbeeld verandering van personage (Character Tuck boxes). Op die manier ga ik niet voor alle items een insert ontwerpen. Zoals gewoonlijk in mijn ontwerpen, denk ik meer aan comfort tijdens het spelen dan aan het plaatsen van containers in de speldoos.

Enkele foto’s van mijn Gloomhaven organizers set en hoe ik deze in de speldoos bewaar:
https://i.imgur.com/BsmMG7d.jpg
https://i.imgur.com/GdhRSsj.jpg
https://i.imgur.com/RGOuW8e.jpg
https://i.imgur.com/lqMTC4N.jpg?1
https://i.imgur.com/rM7Gsxr.jpg?1
https://i.imgur.com/ZrwbmeA.jpg?1
https://i.imgur.com/utrpTOP.jpg?1

3D-afdrukinstellingen

Alle organisatoren zijn 3D-geprint op Prusa MK3:
– in PLA (Colorfil Black),
– Er is geen ondersteuning nodig,
– Infill 10% rechtlijnig (20% voor de lade)
Voor bredere modellen gebruik ik rok: 5 lussen, afstand tot object: 0,04 mm, rokhoogte: 1. Het voorkomt kromtrekken, maar is toch gemakkelijk los te maken van het model. Maar u kunt in plaats daarvan een gewone rand gebruiken.

Afdruktijd:
01: 20 uur
02: 6u45 ‘
03: 7u28 ‘

 • 3D-bestandsformaat: STL
 • Publicatie datum: 2021/02/16 om 09:05

Tags

Schepper

Salomea


Best sellers uit de categorie Game


Wilt u Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten​ Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personendaarom is het heel eenvoudig om ons daarbij te steunen handhaaf de activiteit en toekomstige ontwikkelingen creëren​ Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

 • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

 • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken AmazonGearbest of Aliexpress

 • DONEREN: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal

 • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld, te ontdekken!

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: