Should you really be 3d printing slowly for the best results with miniatures?Conventionele wijsheid in onze 3D-printgemeenschap zegt dat printen langzaam gaat om echt goede resultaten te krijgen. Maar is dat echt waar? Of kun je echt alles versnellen en tijd besparen en toch verbluffende resultaten behalen? Tegen het einde van de video vergelijk ik mijn snelheidsinstellingen met het meest populaire profiel dat in gebruik is, het Fat Dragon Games Cura-profiel. En over Fat Dragon Games gesproken, om te leren hoe je je Ender 3 kunt bouwen zoals ik deed om geweldige resultaten te krijgen, moet je deze video van Tom Tullis zorgvuldig volgen: https://www.youtube.com/watch?v=me8Qrwh907Q .

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: