Download STL-bestand Grimoire Weiss • 3D-afdrukbare sjabloon ・ Cults


?

De kwaliteit van de schepping:

0.0/5


(0 stemmen)

Evaluatie van leden op bedrukbaarheid, bruikbaarheid, detailniveau, etc.

Uw beoordeling:
0/5

Uw beoordeling:
0/5


  • 39

    keer bekeken

3D-modelbeschrijving

Deze aanbieding is voor de Grimoire Weiss STL-bestanden, de foto’s die u ziet zijn harsafdrukken van deze bestanden. Ze zijn geverfd en toegevoegd aan een hardcover boek van 8,25 × 10,25 inch, de omslagen verschillen van boek tot boek, dus het kan zijn dat je het moet aanpassen aan je specifieke behoeften. U ontvangt de bestanden om de details van de voorkant, achterkant en rug af te drukken. Daarnaast zal ik een geschreven handleiding maken die mijn proces voor het afwerken en schilderen van deze bestanden laat zien. 3D-model is gemaakt door Crystal Lattice Studio, deel of verkoop geen bestanden. deze zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ik zal binnenkort fysieke prints op etsy verkopen! kijk op mijn pagina als je daar interesse in hebt https://www.etsy.com/shop/StudioLattice?ref=seller-platform-mcnav

  • 3D-bestandsindeling: PDF en ZIP
  • Publicatie datum: 2021/07/22 om 17:40

auteursrechten


©

Tags

Schepper


Bestsellers uit de categorie Kunst


Wil je Cults steunen?

Je houdt van Cults en je wilt ons helpen zelfstandig het avontuur voortzetten? Houd er rekening mee dat we een klein team van 3 personen, daarom is het heel eenvoudig om ons te steunen om de activiteit behouden en toekomstige ontwikkelingen creëren. Hier zijn 4 oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • RECLAME: Schakel uw AdBlock-bannerblokkering uit en klik op onze banneradvertenties.

  • VERBONDENHEID: Doe uw aankopen online door hier op onze gelieerde links te klikken Amazone of Aliexpress.

  • DONEER: Als je het wil kan je het doe hier een donatie via PayPal.

  • MOND OP MOND: Nodig je vrienden uit om het platform en de prachtige 3D-bestanden die door de community worden gedeeld te komen ontdekken!

.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: